Lokaler

Alle vore lokaler er handicapvenlige og kan tilgås med elevator.

Kroen

Det første rum man træder ind i som gæst er Restauranten – husets hjerte. Her står baren som en barista station om dagen og et spiritus-otium om aftenen. Restauranten er udsmykket med tapet i gyldne farver og gamle jernbure der dels huser vores ”vinkælder” og dels giver mulighed for små hyggelige kroge at gemme sig i. Netop her blandt hyggekroge finder man Karnappen, husets absolutte VIP-plads omkranset af store vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten ud over haven, skoven og stranden. Møblementet har vi holdt i sorte og grønne farver, mens væggene er værter for en lokal kunstner der inspireres af naturen. Lokalet kan huse et samlet selskab på max 49 gæster og er velegnet til store mærkedage såsom bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage samt mindre konferencer. Netop til konferencer og andre møder har vi i dette rum installeret en projektor og et stort lærred.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Palmestuen

Palmestuen er et større rum i forlængelse af Restauranten, hvor der er mulighed for at lukke dørene og være jer selv. I dagtimernes a la carte servering er bordene i palmestuen nogle af vore mest eftertragtede pladser. Stuen er udsmykket i samme stil som restauranten, men huser små palmer i de store vinduer. Vinduerne er netop kilden til et helt exceptionelt lys, der spejler sig i det gyldne tapet og tjener til stuens smukke udtryk. Lokalet kan huse 12 – 24 gæster og er perfekt indrettet til mindre møder med et stort fladskærmstv samt (masser af stik og kabler). Vi har god erfaring med at benytte netop dette lokale til at huse familiens mærkedage både dåbs og fødselsdagsfester, men også jubilæer, små konfirmationer og gravøl.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Selskabslokalet

selskabslokalet er restaurantens søsterlokale på første sal. Rummet har dermed den samme udformning, hvilket muliggør at vi også her kan byde selskaber på max. 49 gæster velkommen. Særligt skiller selskabslokalet sig ud med en forbløffende rummelig udendørs terrasse, der tilbyder den mest fantastiske udsigt både ind over byen men også ud over skoven, Tangkrogen og Strandvejen. Lokalet er holdt i friske hvide og lysegrønne farver med masser af lysindfald fra vinduerne i karnappen og de franske døre ud til terrassen. Lokalet er helt oplagt som rammen om brylluppet, konfirmationen eller den runde fødselsdag og har som en helt særlig detalje et klaver stående, der kunne pifte både fællessang og indslag op. Lokalt er en ressource som vi benytter i et velfungerende samarbejde med kommunen og lokalcenteret.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

åbent ved aftale eller særlige begivenheder

Onsdag til Lørdag

køkkens åbningstider:

kl. 11:30-20:30

Kroenes åbningstider:

kl 11:00 -22:00 

 

køkkens åbningstider:

kl 11:30 til 20:00

Familiesøndage:

kl 17:00 til kl 19:00 

Se mere her

Kroenes åbningstider:

kl 11:00 - 21:00

Top
Thrane.nu