Früds udvalgte samarbejdspartnere

Alle vores råvarer kommer fra leverandører, hvor tradition, håndværk og konstant overvågning udgør kernen af produktionen. Vi prioriterer dyrevelfærd og køber økologiske råvarer, hvor det giver mening for os, og der er sammenhæng imellem kvalitet og pris.

Vores æg og mange af vore grøntsager kommer fra Topkærgaard, som selv udtaler:
”Vi tager socialt ansvar og driver en socialøkonomisk virksomhed, hvor udsatte borgere får mulighed for at føle sig værdsat og udføre et stykke arbejde med mening. Vores produktion er håndholdt og manuel. Den kræver ‘bare næver’, fordi det giver den bedste velfærd – både for dyr og mennesker.”

Vi forsøger at bruge dansk kød eller kød, hvor vi er sikre på, at dyrene har levet et ordentlig liv, gerne frilands- eller økologisk. Dyrevelfærd og bæredygtighed er afgørende for os, når vi samarbejder med fx Slagteren i Silkeborg og Topkærgaard – fordi kvalitet og dyrets trivsel kan smages.

Dit besøg gør os glade og stolte, fordi det viser, at kvalitet, nærhed og gennemsigtighed er den rigtige vej – og at vi alle sammen kan ændre på, hvordan vi behandler vores jord, vores dyr og ikke mindst vores egne kroppe.

 

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

Brasserie
Mandag – lørdag 08:30 – 16:00
Søndag efter aftale

Restaurant
Torsdag – lørdag 18:30 – 22:00
Søndag efter aftale

Top
Thrane.nu