Früds Brasserie & Restaurant

Velkommen hjem!

Hos Früds Brasserie & Restaurant har vi skabt 2 fantastiske koncepter med fokus på vidunderlig mad. Vores køkken er enkelt og ligetil – klassiske franske retter med inspiration fra Nice, men baseret på danske råvarer ofte med fisk og grønt i centrum.

Mange af vores drikke er ligeledes hentet i det franske. Du har dog mulighed for at tage på små udflugter til andre lande også.

Om dagen kalder vi det for Früds Brasserie. Det handler om suveræn mad og drikke serveret i et godt tempo til dig, som er på farten eller måske i færd med at gå en tur langs Aarhus Bugten.

Vi åbner kl. 8.30 med Fransk Morgenmad, som du sammensætter efter egen smag fra vores menu. Fra 11.30 serveres retter fra vores Brasserie- og Lunchkort.
Priserne er sympatiske. Du kan nyde vores brasserielunch som 1 eller 3 retters menu til hhv. 145 og 195 kroner. A la carte retter tilbydes fra 80 til 160 kroner.

Du er også velkommen til bare kigge forbi og nyde et glas champagne, juice eller en god kop kaffe/the/chokolade med hjemmebagte lækkerier, mandag til lørdag fra 8.30 til 15.00.

Søndag serverer vi Fransk Morgenmad lidt senere, fra kl. 9.00 til 12.00. Her bedes du bestille bord i forvejen.

Om aftenen omdanner vi brasseriet til Früds Restaurant. Der er fokus på enkle serveringer, på vine som matcher den gode franskinspirerede mad og frem for alt på hygge! Du får en fantastisk alt inklusiv-pakke med snacks, appetizer, aperitiff og tre dejlige retter. Hertil kommer vores vinmenu, som er nænsomt udvalgt af husets vinleverandør og serveres ved bordene, selvfølgelig ad libitum. Foretrækker du øl eller måske en alkoholfri aften, giver du bare besked ved bestilling. Så sammensætter vi en øl- eller saftmenu specielt til dig. Vi slutter aftenen af med kaffe og avec med lidt sødt til.

Früds franske oplevelser: 649 kroner.

For at det hele kan lade sig gøre til denne attraktive pris, åbner vi restaurantens døre kl. 18.30 og siger tak for i aften kl. 22.00. Früds franske oplevelser serveres torsdag til lørdag.
Skal du holde fest, er det muligt at leje hele restauranten. Vi sammensætter en festoplevelse ud over det sædvanlige til jer. Kontakt:

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

Brasserie
Mandag - tirsdag 11.30-16.00
Onsdag- lørdag 8.30-16.00
Søndag 09.00-17.00

Restaurant
Mandag - tirsdag 18.30-21.30
Torsdag - lørdag 18.30-22.00
Søndag efter aftale

Onsdagsklubben
Onsdag 18.00-21.00

Top
Thrane.nu