Früds Cafe & Restaurant

Velkommen hjem!

FRÜDs cafe og restaurant er inspireret af det franske køkken og vores fokus er på friske råvarer og den gode smag. Vi er beliggende i på Dalgas Avenue, hvor by, skov og strand møder hinanden. Vores lokaler er stemningsfulde, og indbyder til hyggelige stunder og gode oplevelser. Vi byder gerne indenfor uanset og du er på udkig efter kaffe, frokost, midddag eller et selskab. 

Vi glæder os til at se dig hos FRÜD.

 

FRÜD henviser ved alle bestillinger til - HORESTA´S - generelle afbestillingsregler.

Vedrørende depositum:

Ved eventuel afbestilling af selskabslokale senere end 3 måneder forud for arrangementets afholdelse, er FRÜDs berettiget til en godtgørelse svarende til 50% af det betalte depositum. Ved afbestilling før ovennævnte tidspunkt tilbagebetales 100% af det forudbetalte depositum på nær et administrationsgebyr på kr 500.

FRÜD vil bestræbe sig på at udleje de pågældende selskabslokaler til et tilsvarende arrangement til anden side, i hvilket tilfælde erstatningspligten for det annullerede vil bortfalde.

Vedrørende afbestilling:
Afbestilling af et selskabsarrangement på over 12 personer skal ske skriftligt inden 4 uger før arrangementets afholdelse. For selskabsarrangementer på under 10 personer dog kun 2 uger.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 25% i antallet af bestilte kuverter efter nævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte kuverter, ved reduktion dog for det afbestilte antal udover 25%.

Desuden kan FRÜD kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, optræden og deslige.

Ved afbestilling af selskabsarrangement senere end 6 døgn forud for arrangementets afholdelse er FRÜD berettiget til godtgørelse, der svarer til 100% af samtlige ydelser.

Kuvertændring under 5% kan foretages indtil 24 timer før arrangementets start, uden erstatning.

Strejke, lockout, brandskade eller lignende skade, indskrænkninger i leverance samt lignende uforudsigelige hændelser, der er udenfor kroens kontrol, berettiger kroen til at hæve aftalen uden skadeserstatning af nogen art. Der tages sædvanligt forbehold overfor statsmagtsindgreb overfor hotelbranchen samt f.eks. afgiftsændringer eller lignende, der berettiger FRÜDs til tilsvarende prisforhøjelser

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

11.30-21.00

11.30-21.00

11.30-21.00

11.30-22.00

09.30-22.00

09.30-22.00

10.00-17.00

Top
Thrane.nu