julefrokost

Julefrokost 2020 / den overdådige

Forret:

Hjemmelavet urtesild med hjemmelavet karrysalat, løg og capers

Früds rejecocktail

Kold okse ”roast” med syltede grønne tomater

Salat af varmrøget laks fra Østersøen med sauce verte

Salat af semitørrede tomater & skagenskinke med fynsk rygeostcremé og Læsø salt

Hjemmebagt rugbrød & brød

 

Hovedret:

Flæskesteg med laurbærblade og groft salt

Honningglaseret skinke med nelliker og appelsin

Confiteret andelår med æbler og rødløg

Dansk kalv med honning og peber

Rødkål med saften af røde druer og æbler

Grønlangkål på Sønderjysk vis

Honningglaserede rodfrugter med timian

Brunede kartofler med muskvadosukker

Hvide kartofler

Julesauce

Hjemmebagt rugbrød & brød

 

Dessert:

3 lækre ost med vaniljebrændte figner og sprødt

Früds brownies med hjemmelavet is

Risalamande med lun kirsebærsauce

Pr. couvert: 495,-

 

 

 

Julefrokost 2020/ den fornuftige

Forret:

Hjemmelavet urtesild med hjemmelavet karrysalat, løg og capers

Chilli- ristede tigerrejer med ristet broccoli, vinterkål og mandler

Kold okse ”roast” med syltede grønne tomater

Salat af varmrøget laks fra Østersøen med sauce verte

Hjemmebagt rugbrød & brød

 

Hovedret:

Flæskesteg med laurbærblade og groft salt

Confiteret andelår med æbler og rødløg

Dansk kalv med honning og peber

Rødkål med saften af røde druer og æbler

Grønlangkål på Sønderjysk vis

Honningglaserede rodfrugter med timian

Brunede kartofler med muskvadosukker

Julesauce

 

Dessert:

3 lækre ost med vaniljebrændte figner og sprødt

Risalamande med lun kirsebærsauce

Pr. couvert: 355,-

 

 

Julefrokost 2020/ den venlige

Forret:

Hjemmelavet urtesild med hjemmelavet karrysalat, løg og capers

Kold okse ”roast” med syltede grønne tomater

Salat af varmrøget laks fra Østersøen med sauce verte

Salat af semitørrede tomater & skagenskinke med fynsk rygeostcremé og Læsø salt

Hjemmebagt rugbrød & brød

 

Hovedret:

Flæskesteg med laurbærblade og groft salt

Dansk kalv med honning og peber

Rødkål med saften af røde druer og æbler

Honningglaserede rodfrugter med timian

Brunede kartofler med muskvadosukker

Julesauce

Hjemmebagt rugbrød & brød

 

Dessert:

Risalamande med lun kirsebærsauce

Pr. couvert: 295,-

 

 

Julefrokost 2020 / den simple

 

Hjemmelavet urtesild med hjemmelavet karrysalat, løg og capers

Kold okse ”roast” med syltede grønne tomater

Flæskesteg med laurbærblade og groft salt

Frikadeller med surt

Leverpostej med bacon og svampe

Rødkål med saften af røde druer og æbler

Brunede kartofler med muskvadosukker

Julesauce

Hjemmebagt rugbrød & brød

Pr. couvert: 195,-

 

Tilvalg: Dessert

3 lækre ost med vaniljebrændte figner og sprødt

Früds brownies med  hjemmelavet is

Risalamande med lun kirsebærsauce

1 dessert: 45,-

3 desserter: 95,-

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

åbent ved aftale eller særlige begivenheder

Onsdag til Lørdag

køkkens åbningstider:

kl. 11:30-20:30

Kroenes åbningstider:

kl 11:00 -22:00 

 

køkkens åbningstider:

kl 11:30 til 20:00

Familiesøndage:

kl 17:00 til kl 19:00 

Se mere her

Kroenes åbningstider:

kl 11:00 - 21:00

Top
Thrane.nu