Früds Restaurant

Om aftenen omdanner vi brasseriet til Früds restaurant.  Her åbner vi dørene kl. 18.30 og her er der mere fokus på de enkle serveringer, på vinene som matcher vores fantastiske Fransk inspirerede mad … og hygge frem for alt! Om aftenen får du et fantastisk all inkl. pakke med snacks, appetizer, aperitiff og tre fantastiske retter. Hertil kommer vores vinmenu som er nænsom udvalgt af husets vinleverandør og serveres ved bordene, vinmenuen serveres selvfølgeligt ad libitum. Vi slutter aftenen af med kaffe og avec og lidt sødt til. (foretrækker du øl eller alkoholfrit giver du os bare besked om det ved bestillingen så serveres en udvalgt øl eller saftmenu for dig)

Früds franske oplevelser: 649,-

For at det hele kan lade sig gøre til denne attraktive pris, åbner vi restaurantens døre kl. 18.30 og siger tak for i aften kl. 22.00. Früds franske oplevelser serveres torsdag til lørdag.
Ønsker du at holde fest kan vi tilbyde dig at leje hele restauranten hvor vi sammensætter en festoplevelse ud over det sædvanlige. For mere info kontakt

Book bord

Vil du være sikker på en plads den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

Brasserie
Mandag – lørdag 08:30 – 16:00
Søndag efter aftale

Restaurant
Torsdag – lørdag 18:30 – 22:00
Søndag efter aftale

Top
Thrane.nu